Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

WELKOM THUIS IN DE ZANDBANK
Droom jij van een sleutel omdraaien en direct genieten van je nieuwe thuis? Voor starters en jonge gezinnen is dit pareltje in De Zandbank, Lelystad, een buitenkans. Instapklaar wonen, een zee van licht en ruimte, een zonnige tuin op het zuiden en een eigen oprit; dit huis is het perfecte decor voor jouw nieuwe hoofdstuk. Voel je thuis, groei en maak herinneringen in een huis dat met je meebeweegt.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

INSTAPKLAAR WONEN: Pak je verhuisdozen uit en start met leven; geen klusstress hier!
RUIME EN LICHTE WOONKAMER: De deur naar de tuin verbindt binnen met buiten voor dat ultieme vrijheidsgevoel.
MODERNE KEUKEN: Culinaire hoogstandjes creëer je hier met gemak, dankzij de complete inbouwapparatuur en de 4 pits gaskookplaat.
PRAKTISCHE BIJKEUKEN/BERGING: Aan de voorzijde, inclusief witgoedopstelling, houdt je huis opgeruimd en overzichtelijk.
VIER SLAAPKAMERS: Ruimte voor iedereen, of transformeer een kamer tot jouw thuiswerkplek of hobbyruimte.
ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN: Onderhoudsarm en perfect voor zomerse barbecues of om simpelweg te ontspannen terwijl de kinderen spelen.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Stap binnen in een wereld waar comfort en gemak hand in hand gaan. De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt je uit om neer te ploffen op de bank met een goed boek of om vrienden te entertainen. De keuken, het hart van het huis, is een plek waar geuren en smaken samenkomen en waar recepten tot leven komen. De bijkeuken zorgt ervoor dat je de extra gewenste bergruimte hebt en een fijne plek voor de witgoedopstelling.

Op de eerste verdieping wachten vier slaapkamers op jouw persoonlijke touch. De badkamer, met zijn neutrale en moderne uitstraling, is de plek waar je de dag fris begint of ontspannen afsluit. En dan die tuin... Zie jezelf al zitten, zonnebril op, terwijl de zon je huid verwarmt en de kinderen lachend rondrennen. De berging in de achtertuin zorgt voor voldoende bergruimte voor de fietsen en de tuin accessoires. En aan de voorzijde vind je het gemak van een parkeerplek op de eigen oprit.

EEN HUIS DAT LEEFT
Met een woonoppervlakte van 112 m² is er ruimte in overvloed. De tuin op het zuiden is een verlengstuk van je woonkamer en de ideale plek voor zomerse dagen. De vier slaapkamers bieden flexibiliteit; groeit je gezin, of heb je behoefte aan een kantoor aan huis? Hier kan het allemaal.

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN
Stel je voor: je stapt je nieuwe huis binnen en alles klopt. De ruime woonkamer is een oase van licht, met een directe verbinding naar de zonnige tuin. De keuken, uitgerust met alle benodigdheden, nodigt uit tot culinair experimenteren. De bijkeuken houdt je leven georganiseerd. Boven vind je vier slaapkamers en een badkamer die aanvoelt als een privé-spa. De tuin op het zuiden is jouw groene paradijs, en de houten berging biedt ruimte voor al je gereedschap. Parkeren doe je op je eigen oprit. Dit huis in De Zandbank is klaar voor jouw verhaal.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige huis? Wacht dan niet langer en neem de stap naar jouw nieuwe begin. Plan direct een bezichtiging via onze website en ervaar zelf de magie van De Zandbank. Dit is jouw kans om een thuis te creëren waar liefde, licht en geluk samenkomen. Pak deze kans met beide handen aan en zet de deur open naar jouw toekomst. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 156

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 156

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere