Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in het mooie rustige dorp Veeningen (tussen Meppel en Hoogeveen) staat deze instapklare vrijstaande woning met 4 slaapkamers. De woning is de afgelopen jaren volledig verbouwd en in 2021 uitgebouwd en voldoet helemaal aan de hedendaagse standaard. De woning staat op een kavel van 598 m2 en is van alle gemakken voorzien.
De sfeervolle woonkeuken van circa 30 m2 met houtkachel is in 2021 volledig vernieuwd. De keuken is onder andere voorzien van inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging en een grote ingebouwde vriezer en een grote ingebouwde koelkast. De vloer is voorzien van vloerverwarming (CV). In de keuken is voldoende ruimte voor een grote eettafel nabij de houtkachel. De perfecte plaats voor een gezellige avond met familie en/of vrienden.
De L-vormige woonkamer van circa 38 m2 is aan de achterzijde gelegen en biedt via de brede openslaande deuren toegang tot de tuin. De grote ramen en grote glaskoepel in het dak (voorzien van elektrische zonwering) zorgen voor veel daglicht. De woonkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming en airconditioning voor koeling en verwarming.
De werk-/slaapkamer van circa 11.5 m2 op de benedenverdieping biedt ruimte aan een (logeer)bed en werkplek en is tevens voorzien van een glaskoepel in het dak voor extra daglicht. Ook deze is voorzien van een elektrisch verduisterend gordijn.
De entree met nieuwe meterkast (2021) biedt (niet direct in het zicht) ook ruimte aan de wasmachine en wasdroger. Deze ruimte van circa 13.5 m2 is tevens zeer geschikt als hobby- of bergruimte.
De bijkeuken van circa 19 m2 aan de achterzijde van de woning biedt toegang tot het ruime toilet van circa 1.7 m2 en de trapopgang. De kastenwand van vloer tot plafond is 60 cm diep en ruim 3 meter lang en biedt voldoende bergruimte voor al uw spullen. De bijkeuken en het toilet zijn voorzien van vloerverwarming (CV). Ook hier biedt de glaskoepel met elektrische zonwering ruim voldoende daglicht. De bijkeuken is tevens voorzien van een aanrechtblad met wasbak.
De entree, woonkamer, keuken en werk-/slaapkamer zijn voorzien van keramisch parket (houtlook tegels). De bijkeuken is voorzien van moderne 60x60 tegels.
De afgesloten trapopgang biedt toegang tot de compacte bovenverdieping met overloop, drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en wastafel. De volledige bovenverdieping is voorzien van kunststof kozijnen met inzethorren.
In 2016 is de woning voorzien van nieuwe buitengevels met moderne PIR isolatie en kunststof kozijnen met HR++ glas. In 2020 zijn er 9 zonnepanelen geplaatst en zijn de slaapkamers op de bovenverdieping volledig onder handen genomen en is hier tevens extra isolatie aangebracht in de vloer van de bergzolder. In 2021 is de woning met circa 70 m2 uitgebouwd in dezelfde steen en met dezelfde kozijnen als 5 jaar daarvoor. Bij de bouw is de nadruk gelegd op comfort en energiezuinigheid. Dit alles resulteert in en energielabel A en zeer lage maandelijkse lasten.
De ruime achtertuin is in 2020 opnieuw aangelegd. Op warme zomerdagen en regenachtige momenten biedt de ruime overkapping van circa 22 m2 fijne beschutting. De rondzit is dé ideale plaats voor de vuurkorf en eindeloze gezelligheid tot laat in de avond. Achterin de tuin is een ruim verblijf voor kleine dieren zoals bijvoorbeeld cavia’s, kippen of konijnen. De tuin biedt tevens ruimte aan een moestuin met kweekkas.
In 2022 is de voortuin vernieuwd. De nieuwe oprit voorzien van luxe sierbestrating biedt ruimte aan twee auto’s. Naast de woning is een nieuwe fietsenschuur geplaatst. De gehele tuin en woning zijn voorzien van buitenverlichting voor extra sfeer en veiligheid.
Vanaf de woning is het circa 2 minuten lopen naar de school, de speeltuin, het speelveld en het belevingsbos. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor ontspanning, onderwijs en sport. Binnen enkele minuten bent u met de auto in de dorpen Zuidwolde en de Wijk met een ruim winkelaanbod. De steden Meppel en Hoogeveen zijn bereikbaar in circa 15 autominuten.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 573

Overige

Perceel oppervlakte 598

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 573

Overige

Perceel oppervlakte 598

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl