Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime, vrijstaande woning aan de rand van het ontginningsdorp Witteveen welke naar eigen smaak verbouwd kan worden? Bekijk dan deze eengezinswoning aan de Mej. A. Talmaweg 47 in Witteveen. De woning is gebouwd in 1986, heeft een ruim woonoppervlakte van ca. 203m² en is voorzien van energielabel B.

Welkom in Witteveen, een dorp met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1924. Destijds kocht de NV het Landschap Drenthe 600 hectare ruige grond, later uitgebreid tot ca. 2000 hectare. De naam Witteveen komt van het witte eenarige wollegras dat hier groeide. In 1926 betrokken de eerste kolonisten het dorp, voornamelijk Nederlandse werklozen uit de grensstreek en het Ruhrgebied die door de Nederlandse regering waren gerepatrieerd. Ondanks strenge regels wisten velen een nieuw bestaan op te bouwen als boer. In de jaren '30 en '40 groeide het dorp met diverse verenigingen en werd het een levendige gemeenschap. Momenteel zijn er diverse kleinschalige bedrijven en is Witteveen een levendig dorp.

Indeling

Kelder: via trap is de ruime kelder (ca. 3.81m x 4.02m) te betreden. 

Begane grond: entree in ruime hal met toegang tot toilet met fonteintje, slaapkamer, meterkast, kelder, trapopgang naar verdieping, keuken en woonkamer. De woonkamer is in een L-vorm gesitueerd, biedt door de vele raampartijen een prettig en fijn lichtinval en staat in verbinding middels een doorgang met de keuken. De keuken is zeer ruim en biedt toegang tot de bijkeuken met CV-opstelling. De badkamer met douche, bad en wastafel kan vanuit de bijkeuken als slaapkamer worden betreden.

De ruime garage biedt plaats aan twee personenauto's en is voorzien van een royale bergzolder welke bereikt kan worden via een vlizotrap.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot vier slaapkamers en badkamer. De master-bedroom aan de voorzijde van de woning is voorzien van twee inbouwkasten en balkon. Daarnaast is de slaapkamer aan de achterzijde van de woning ook voorzien van een balkon. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche.

De woning is in de jaren '80 traditioneel gebouwd en kenmerkt zich door degelijke materialengebruik. Dit huis heeft met een slaapkamer en badkamer op de begane grond veel te bieden, maar vraagt van binnen en buiten wel om een update. Ideaal dus om er gelijk je eigen droomwoning naar wens van te maken!

Auto's kunnen eenvoudig geparkeerd worden op eigen terrein, op de verharde oprit voor de garage met de mogelijkheid om die te vergroten. De rondom de woning gelegen tuin bestaat voornamelijk uit gazon en een groenblijvende perceelafscheiding aan de achterzijde. Er is alle ruimte voor een eigen, individuele wijze om de tuin in te richten, denk hierbij aan een moestuin of een heerlijke speelplek voor de (klein)kinderen.

Info & bijzonderheden:
- Traditioneel gebouwd in 1986;
- Woonoppervlakte ca. 203m², inhoud ca. 1100m³;
- Voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers;
- Energielabel B (geldig tot 19-04-2034);
- Verwarming middels Intergas CV (2019);
- Gelegen aan de rand van een bos en het gezellige dorp Witteveen met voldoende wandel- en fietsroutes in de nabijheid.

Kortom: Wilt u landelijk wonen in optima forma qua natuur en op relatief korte afstand van dagelijkse voorzieningen? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar de ruimte die deze eengezinswoning te bieden heeft.

Ontdek Witteveen, een sfeervol en landelijk dorp omringd door prachtige natuur en interessante bezienswaardigheden. Dankzij de nabijheid van belangrijke wegen als de A37, N381 en A28 bereik je Emmen, Hoogeveen en Assen in slechts 20 autominuten en het NS-treinstation van Beilen in 15 autominuten.

Geniet van de rust en ruimte in de nabijgelegen natuurgebieden 'de Mepperdennen' en 'het Mantingerzand/Goudplevier'. Voor een dagje uit of winkelen zijn Groningen en Zwolle in minder dan 45 minuten te bereiken. Witteveen biedt het beste van beide werelden: landelijke charme en uitstekende bereikbaarheid!

Disclaimer
Zinger vastgoed streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De opgegeven oppervlakten en/of maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 203
Inhoud woonhuis 1022
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

GasCV Ja
Bosrand Ja
Terstond Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 1213
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Combi
Dichte keuken Ja
Muur isolatie Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 203
Inhoud woonhuis 1022
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

GasCV Ja
Bosrand Ja
Terstond Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 1213
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Combi
Dichte keuken Ja
Muur isolatie Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zingervastgoed

De nieuwste koopwoningen in Witteveen