Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Opvallend ruim en goed geïsoleerd (A label) driekamerappartement in het complex "De Meesters" op een gewilde woonlocatie en met een panoramisch uitzicht richting De Nieuwe Waterweg en de oude binnenstad. De woning is gelegen op de zevende verdieping en heeft ruim balkon op het zuidwesten en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Direct gelegen nabij winkelcentrum Palet met openbaar vervoer op loopafstand (metro en bus) en een goede verbinding met de rijksweg A20 en binnenkort A24. Ook recreëren kan in de directe omgeving bijvoorbeeld in De Boonerlucht. Ook de diverse horeca gelegenheden zijn eventueel lopend goed te bereiken.

Indeling begane grond: Centrale hal met brievenbussen en nieuw videofoonsysteem. Afgesloten hoofdentree door middel van automatische schuifdeuren, centrale toegangstrap en invalidenlift. Toegang tot dubbele liften en trappenhuis.

Appartement: Op de zevende verdiepingen zijn maar twee woningen en de voordeur is inpandig. Entree/hal, meterkast en een geheel betegeld toilet met fonteintje. Technische ruimte met vrijstaande vriezer en de opstelplaats voor de CV-ketel en de MV-unit. Inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine en ruim genoeg om een droger ernaast te plaatsen. De nette royale badkamer heeft een ligbad, een wastafel en een separate douchecabine. Slaapkamer met laminaatvloer. Tweede slaapkamer met parketvloer. De ruime woonkamer is aan de achterzijde van het appartement gelegen, heeft een parketvloer en geeft middels een schuifpui toegang naar het ruime balkon op het zuidwesten met vrij uitzicht over onder andere de oude binnenstad en De Nieuwe Waterweg. De half open, nette keuken heeft een L-vorm opstelling en is voorzien van onder andere een inductiekookplaat met afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1999; - Gelegen op eigen grond; - Fraai uitzicht; - Balkon op het zuidwesten; - Energielabel A; - Eigen berging in de onderbouw; - Eigen parkeerplaats in afsluitbare inpandige garage in de onderbouw; - De Vereniging van Eigenaren functioneert prima met onder andere meerjarenplanning en reserveringen; - Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 210,03 per maand; - Nabij winkels, openbaar vervoer en recreatie gelegen; - Alle toegangsdeuren in de algemene ruimtes zijn voorzien van automatische deuropeners, dus prima geschikt voor ouderen en mindervaliden; - Oplevering kan desgewenst snel.

Interesse in deze woning? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 289

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 289

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Rotterdam