Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Ben je starter of heb je een gezin en ben je op zoek naar een ruim en licht appartement? Dit 4-kamer appartement, gelegen op de negende verdieping, is precies wat je zoekt! Het appartement is bereikbaar via een lift, ideaal! Daarnaast beschikt het appartement over een berging op de begane grond.

Het appartement heeft daarnaast een fantastisch vrij uitzicht, wat zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid. De woonkamer is ruim opgezet en naast de woonkamer bevindt zich de aparte keuken. De drie slaapkamers van het appartement maken het de perfecte woonruimte voor zowel starters als gezinnen. De kamers zijn niet alleen geschikt als slaapruimte, maar kunnen ook ingezet worden als bijvoorbeeld een thuiskantoor of speelruimte voor de kinderen. 

Kortom, dit 4-kamer appartement combineert ruimte, comfort en een perfecte ligging. Het zou zomaar eens je nieuwe droomhuis kunnen worden! Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging met een van onze makelaars en maak kennis met de Hofgeest 40 in Amsterdam.

Indeling

Entree/hal
Bij binnenkomst in het gebouw op de begane grond word je verwelkomd door een gemeenschappelijke entree. In deze ruimte vind je de brievenbussen, het trappenhuis en de lift. Op de begane grond bevindt zich ook de externe berging.

Woonkamer
Bij binnenkomst in de ruime woonkamer word je overspoeld door een oase van licht en ruimte. Het grote raam en de deur die toegang geeft tot het balkon, zorgen ervoor dat er volop daglicht in de kamer stroomt.

Daarnaast is het geheel voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt in gezellige kleuren, wat bijdraagt aan de warme, huiselijke sfeer van de woonkamer. Ben je toch op zoek naar iets anders? Dan kun je deze uiteraard naar eigen smaak aanpassen.

Keuken
Bereikbaar vanuit de hal, bevindt zich een aparte keuken. Hier is het geheel biedt voldoende mogelijkheden voor zowel het bereiden van maaltijden als het opbergen van keukengerei. Bovendien kun je ook vanuit de keuken genieten van het fantastische uitzicht.

Slaapkamers en badkamer
De woning beschikt over drie ruime slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer wat zorgt voor een fijne basis. De badkamer is uitgerust met een wastafel en douche. Het toilet is apart gelegen in de hal voor optimale privacy en gemak.

De aansluiting voor de wasapparatuur bevindt zich in de keuken. De cv-ketel is netjes weggestopt in een kast op de galerij.

Balkon
Dit appartement heeft een balkon dat gelegen is op de 9e verdieping. Door de hoge ligging heb je hier een fantastisch uitzicht, waar je na een lange dag rustig van kunt genieten. Ook geniet je hier van voldoende zonneschijn, aangezien het balkon op het zuiden ligt. Dit maakt het de perfecte plek om van het mooie weer te genieten.

Er is tevens een inpandige bijkeuken in het appartement gesitueerd. Deze ruimte is handig voor extra opslag, om te wassen, te drogen en te strijken.

Omgeving
Het appartement bevindt zich in een rustige wijk in Amsterdam Zuidoost, waar alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Op steenworp afstand ligt de Amsterdamse Poort, een winkelcentrum met divers aanbod, en de Amsterdam Arena, die een scala aan entertainment opties biedt.

De omgeving is rijk aan groen en recreatiegebieden, zoals het Nelson Mandelapark, de Bijlmerweide en het Gaasperpark, inclusief de Gaasperplas. Het openbaar vervoer en de belangrijkste wegen zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit deze locatie. Het dichtstbijzijnde metro, bus- en treinstation - Bijlmer Arena - ligt op loopafstand. Met de metro bereik je binnen 15 minuten het Centraal Station.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 93 m2 (nen-2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1969;
- Gelegen op 9e verdieping;
- Lift aanwezig;
- Drie slaapkamers;
- Zonnig balkon op het zuiden;
- Actieve VVE;
- Servicekosten €242,64 per maand, exclusief voorschot stookkosten en warm water €176,91 per maand;
- Energielabel A;
- Erfpacht afgekocht t/m 31 maart 2049;
- Projectnotaris Hartman LMH Amsterdam;
- Ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 309

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 309

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum