Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

**WELKOM IN HET KLOPPEND HART VAN EINDHOVEN**

Stel je voor: wakker worden in het bruisende leven van Eindhoven. Dit instapklare appartement is een parel voor de levensgenieter, de stadsmens die comfort en levendigheid wil combineren. Hier vind je rust én reuring, met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik. Ben jij klaar om je te vestigen in het epicentrum van gezelligheid en gemak? Dan is dit jouw kans!

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN**

- **INSTAPKLAAR WONEN**: Twee slaapkamers, een complete keuken en een keurige badkamer.
- **ZONOVERGOTEN BALKON**: Geniet van de middag- en avondzon met uitzicht op de levendige Kleine Berg.
- **EXTRA RUIMTE**: Royale berging van ca. 11 m2 met een handige bergvliering voor al je spullen.
- **CENTRAAL GELEGEN**: Alle centrumvoorzieningen, het groene Dommeldal en het NS-station op steenworp afstand.
- **SNELLE BESCHIKBAARHEID**: Dit appartement is klaar voor snelle betrekking.

**EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS**

Stap binnen in dit lichte en luchtige appartement van 62 m2, waar elke vierkante meter zorgvuldig is ingericht. De woonkamer ademt een sfeer van ontspanning en stijl, met grote ramen die het zonlicht binnenlaten en je een uitnodigend uitzicht bieden op de stadse dynamiek. De keuken, uitgerust met moderne apparatuur, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. De moderne badkamer is voorzien van een inloop douche. 

Het balkon, gelegen op het zuidwesten, heeft een perfect uitzicht op het stadsleven. De twee slaapkamers zijn jouw canvas voor persoonlijke stijl en comfort, de tweede kamer is ideaal als werkruimte of logeerkamer.

De extra berging is een luxe die je in de binnenstad zelden vindt. Met voldoende ruimte voor fietsen, kerstdecoratie en koffers, plus een bergvliering voor de spullen die je niet dagelijks nodig hebt, is dit een ware toevoeging aan je wooncomfort.

**DE PERFECTE MIX VAN STADSE CHARME EN COMFORT**

Wonen in de Bergen betekent leven in een wijk die bekend staat om zijn karakteristieke straatjes, artistieke flair en een diversiteit aan boetiekjes, restaurants en cafés. Hier proef je de lokale cultuur letterlijk op elke hoek. En met het Dommeldal en het park dichtbij, is er altijd een plek voor een ontspannen wandeling of een picknick in het groen.

Het NS-station op loopafstand maakt reizen een fluitje van een cent, of je nu de trein pakt voor werk of een weekendje weg. En met de snelle beschikbaarheid van dit appartement kun je bijna direct beginnen met het genieten van dit alles.

**HIGHLIGHTS UITGELICHT IN 100 WOORDEN**

Dit instapklare appartement in het hart van Eindhoven biedt een complete keuken, twee slaapkamers en een keurige badkamer. Het zonnige balkon kijkt uit op de Kleine Berg, perfect voor ontspannen avonden. Met een royale berging van ca. 11 m2 én een bergvliering is er aan opbergruimte geen gebrek. Gelegen in de levendige wijk de Bergen, zijn alle stadsvoorzieningen, het groene Dommeldal en het NS-station binnen handbereik. En het beste? Dit appartement is snel beschikbaar.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 222

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 222

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij