Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim, charmant en goed onderhouden 3-laags bovenhuis met heerlijk balkon gelegen in het populaire Hillegersberg-zuid.

De woning is op loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, NS-station Noord, tram, bus en de uitvalswegen A20 en A13. In de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

Hillegersberg-Zuid is een water- en lommerrijk gebied net buiten de ring van Rotterdam, maar toch lekker dichtbij het stadscentrum. Binnen 15 minuten fietsen staat u midden in de stad. De buurt is rustig en kindvriendelijk en heeft verschillende voorzieningen zoals horeca, supermarkten, winkels sportfaciliteiten, mooie parken en scholen.

In de nabije omgeving vindt u het Plaswijkpark, het Prinsenmolenpark, de Bergse plassen en ook het Bergse bos, waar het heerlijk recreëren is. Rotterdammers komen hier graag samen om te picknicken, te sporten en te wandelen op zonnige dagen.

Indeling
Begane grond
Eigen voordeur met trapopgang naar de woonverdieping.

Eerste verdieping
Entree naar de hal die leidt naar de woonkamer met open keuken, inbouwkast en separaat toilet. Via de trap is er toegang tot de 2e verdieping.

De woonkamer is opgedeeld in een gezellig woon- en eetgedeelte. Er ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn strak gestuukt met een accentmuur in het groen. De doorzonwoonkamer beschikt over grote raampartijen waardoor de woning lekker licht is. Aan de achterkant kijkt men uit op de gezellige binnentuinen.

De zeer nette open keuken is in hoekopstelling en beschikt over witte keukenkasten met RVS-handgrepen en een natuurstenenblad. Er is verschillende inbouwapparatuur aanwezig zoals een koel-/vriescombinatie, oven, 4-pitsgasfornuis met RVS-afzuigkap, spoelbak met mengkraan en een vaatwasser. Middels de deur komt men uit op het balkon.

Het balkon op het oosten is over de gehele breedte van de woning gelegen en biedt uitzicht over de leuke binnentuinen. Hier geniet u vanaf de ochtend tot de middag van de zon met een kop koffie.

Tweede verdieping
Via de overloop zijn de hoofdslaapkamer, de badkamer en de trap naar de 3e verdieping te bereiken.

De hoofdslaapkamer met dakkapel is zeer ruim en biedt genoeg ruimte voor een groot 2-persoonsbed, een kastenwand en een bureau/dressoir. De stijl van de woonkamer is in deze kamer doorgetrokken.

De badkamer is betegeld met zwarte vloertegels en een taupekleurige wandtegel. Er is een fijne inloopdouche met regendouche, handdouche en jets. Verder beschikt de badkamer over een net wastafelmeubel met spiegel en een wasmachineaansluiting.

Derde verdieping
De zolderverdieping bestaat uit twee gedeelten. Een open voorzolder met opstelplaats van de cv-ketel en inbouwkasten en de tweede slaapkamer.

De tweede slaapkamer is op dezelfde manier afgewerkt als de andere kamers en zou goed kunnen dienen als werk-/studeerruimte, logeer-/kinderkamer.

Afmetingen
Entree begane grond ca. 1 m²
Eerste verdieping ca. 42,5 m²
Tweede verdieping ca. 24 m²
Derde verdieping ca. 17,5 m²

Totale woonoppervlakte ca. 85 m²
Balkon ca. 5 m²

Bijzonderheden:
Eigen grond, bouwjaar 1927, houten kozijnen met enkele beglazing, verwarming en warm water middels cv-ketel, Energielabel F, oplevering in overleg.

* De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 29.33
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 29.33
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij