Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS

Ben je op zoek naar een eigen plek? Zoek niet verder! Deze charmante eengezinswoning heeft een zonnige tuin waar de kinderen veilig kunnen spelen, een complete badkamer om heerlijk te ontspannen en een open keuken die uitnodigt tot gezellige familieavonden. Kom thuis en plaats je auto op je eigen parkeerplaats. Gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Rustenburg, biedt dit huis de perfecte balans tussen stadse gezelligheid en een groene, rustige omgeving.

HIGHLIGHTS

Ruime eengezinswoning: Dit huis is ideaal voor jonge gezinnen, met voldoende ruimte voor iedereen. De woning beschikt over 4 slaapkamers. Er is een mogelijkheid tot het creëren van één extra slaapkamer door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. 
Open keuken: Er is genoeg ruimte voor een mooie keuken, waar je kunt kokkerellen en in verbinding blijft met familie of vrienden. 
Kunststof kozijnen: Het hele huis is voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, waardoor je meer tijd hebt om van je huis te genieten.
Complete badkamer: Met een wastafel, ligbad, toilet en inloopdouche.
Opbergen: Handige berging aan de voorzijde van de woning, voorzien van elektra, ideaal voor fietsen en gereedschap. 
Volledig geïsoleerd: Het huis is vanuit de bouw volledig geïsoleerd.
Zonnige tuin, vrij gelegen: Geniet van de zon en privacy. In de tuin is voldoende ruimte voor een loungeset en een speelplek voor de kleintjes.
Parkeren: Met een eigen parkeerplaats hoef je nooit meer te zoeken naar een parkeerplek! 
Locatie, locatie, locatie: Gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Rustenburg, met veel groen, voldoende parkeergelegenheden en dichtbij het bruisende centrum van Amersfoort en het Centraal Station.

GEMAK EN COMFORT

Bij binnenkomst in deze knusse eengezinswoning word je direct verwelkomd door een gevoel van warmte en comfort. De woonkamer is voorzien van grote ramen, waardoor het natuurlijk licht binnenvalt, terwijl de laminaatvloer zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Hier voel je je meteen thuis.

De open keuken zorgt voor contact met familie en vrienden in de woonkamer. Er zijn vier slaapkamers, drie op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. Er is genoeg ruimte voor het hele gezin en de kamers kunnen ingedeeld worden naar eigen wens, zoals een hobby-kamer of werkkamer. 
De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is compleet uitgerust met een wastafel, ligbad, toilet en een inloopdouche. Hier kun je na een drukke dag heerlijk ontspannen en tot rust komen.

De zonnige tuin is een waar paradijs. Door de vrije ligging aan de achterzijde, kun je volop genieten van privacy. En of je nu een groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van een goed boek in de buitenlucht, deze tuin biedt het je allemaal. De kinderen kunnen hier veilig spelen, terwijl jij ontspant op de comfortabele loungeset.
En met de vrijstaande stenen berging aan de voorzijde van de woning heb je altijd voldoende opbergruimte voor fietsen, tuinmeubilair en gereedschap.

Het huis is volledig geïsoleerd vanuit de bouw. De gehele woning is tevens voorzien van kunststof kozijnen.

De ligging van de woning is ideaal. Rustenburg is een rustige en kindvriendelijke wijk, omgeven door veel groen. Hier heb je het beste van beide werelden: de rust en ruimte van een groene omgeving, gecombineerd met de nabijheid van het bruisende centrum van Amersfoort en het Centraal Station. Een perfecte plek om een gezin te stichten en op te groeien.



Brochure-hoofdstukken:

Zonnige tuin, vrij gelegen

Deze zonnige, vrij gelegen tuin is een waar paradijs voor zowel ontspanning als spel. Stel je voor: je start je dag met een kop koffie in de ochtendzon, terwijl de kinderen vrolijk spelen in de veilige omgeving. De tuin biedt voldoende ruimte voor een comfortabele loungeset, een eettafel en zelfs een speelplek voor de kleintjes. Met veel privacy en een rustige sfeer, is dit de ideale plek om te genieten van lange zomeravonden met vrienden en familie. Hier creëer je waardevolle herinneringen voor het hele gezin. De tuin is ook onderhoudsvriendelijk, zodat je meer tijd hebt om te genieten.


Leuke eengezinswoning

Deze eengezinswoning is de perfecte plek voor jonge gezinnen en starters. Met een sfeervolle woonkamer, een open keuken en voldoende slaapkamers, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. De ruime opzet en slimme indeling zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen plekje kan vinden, terwijl de gemeenschappelijke ruimtes uitnodigen tot gezellig samenzijn. De woning is voorzien van vier slaapkamers. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en de vierde is te vinden op de tweede verdieping. Er is nog een mogelijkheid tot het creëren van een vijfde slaapkamer door het plaatsen van een dakkapel. 

Open keuken

De open keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser. Hier bereid je met gemak de heerlijkste maaltijden, terwijl je via de open indeling in contact blijft met je gezin of gasten. 

Kunststof kozijnen

Het hele huis is voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, wat betekent dat je jarenlang geen omkijken hebt naar schilderwerk. 

Complete badkamer

De badkamer is compleet uitgerust met een wastafel, ligbad, toilet en een ruime inloopdouche. Hier kun je na een lange dag heerlijk tot rust komen in een warm bad, of je verfrissen onder de douche. 

Vrijstaande stenen berging

De vrijstaande stenen berging is voorzien van elektra en biedt volop opbergruimte voor fietsen, tuingereedschap en andere spullen. Deze praktische berging zorgt ervoor dat je huis altijd netjes en opgeruimd blijft. Of je nu een hobbyist bent met veel gereedschap of gewoon extra ruimte nodig hebt voor seizoensgebonden items, deze berging biedt de perfecte oplossing. Met de elektrische aansluiting kun je hier ook eenvoudig een werkbank of oplaadpunt voor elektrische fietsen installeren. Een handige en veelzijdige toevoeging aan de woning. Parkeer je auto op de eigen parkeerplaats en zoek nooit meer naar een parkeerplek! 

Volledig geïsoleerd

Deze woning is vanuit de bouw volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. 

Gunstige ligging

De woning is gunstig gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Rustenburg. Omgeven door veel groen, biedt deze wijk een rustige en veilige omgeving voor het hele gezin. Met voldoende parkeergelegenheden en nabij het bruisende centrum van Amersfoort en het Centraal Station, heb je het beste van twee werelden: de rust en ruimte van de natuur, gecombineerd met de levendigheid en voorzieningen van de stad. Hier kun je genieten van wandelingen in het groen, terwijl je toch alle gemakken van de stad binnen handbereik hebt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 372

Overige

Perceel oppervlakte 128

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 372

Overige

Perceel oppervlakte 128

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort