Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geniet dagelijks van een fantastisch uitzicht vanuit uw appartement! Dit luxe 4-kamerappartement (88 m2) is gelegen op de 11e verdieping van het appartementencomplex “Uptown” (2016). De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, een luxe badkamer, toilet, berging, een royale, lichte woonkamer met open keuken en een zonnig balkon De afwerking is zeer netjes, licht en eigentijds, u kunt er dus zo in! Uw auto parkeert u op uw eigen plek in de parkeergarage, in de onderbouw beschikt het appartement over een ruime berging.

Ook de locatie is meer dan prima: Het appartementencomplex ligt aan de rand van IJsselstein in de wijk IJsselveld, met alle voorzieningen (winkels, scholen, sportclubs) op loopafstand en recreatiegebied “Nedereindse plas” aan de achterzijde van het complex. De sneltram tussen IJsselstein en Utrecht stopt praktisch voor de deur en met de auto bent u binnen 1 minuut op de A2. Het historische centrum van IJsselstein, met zijn restaurants, bioscoop en theater, bevindt zich eveneens op korte afstand van de woning.

Bij de bouw van het complex is gebruik gemaakt van hoogwaardige, onderhoudsvrije materialen. Ook is het complex voorzien van energiezuinige voorzieningen. De zonnepanelen op het dak leveren de stroom voor de algemene voorzieningen en de per kamer gereguleerde vloerverwarming zorgt voor een efficiënte afgifte van warmte. Een zeer actieve VVE zorgt ervoor dat de algemene ruimtes goed onderhouden worden.

Kortom; bent u op zoek naar een heerlijk ruim, energiezuinig en instapklaar appartement in IJsselstein? Bel ons dan voor een bezichtiging!

Indeling Begane grond: Hoofdentree met bellentableau, intercominstallatie en postvakken. Lift naar de verdiepingen, toegang tot de parkeerkelder en de bergingen.

We nemen de lift naar het appartement op de 11e verdieping.

Appartement: Wat meteen opvalt bij het betreden van de woning is de ruime, centrale hal welke toegang geeft tot alle ruimtes in het appartement. In deze hal bevindt zich de meterkast, een modern zwevend toilet met fonteintje, de bergruimte (met wasmachine/droger aansluiting, de mechanische ventilatie-unit en de cv-ketel), de badkamer, een drietal slaapkamers en de woonkamer met open keuken en toegang tot het zonnige balkon. De slaapkamers (van resp. 12.9, 8.6 en 8.4 m2) zijn allen voorzien van op maat gemaakte raambekleding en vaste horren. De hoofdslaapkamer is voorzien van een brede, vaste kast. De badkamer (ca. 5,5 m2) is geheel betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, 2 wastafels en een spiegelkast met verlichting. Aan het einde van de gang ligt de ruime woonkamer met open keuken (totaal ruim 35 m2). De luxe keuken (in L-opstelling) is voorzien van een granieten blad en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, 4 pits inductiekookplaat met combi-zones, rvs-afzuigkap (recirculatie) en een combi-oven/magnetron.

Via de woonkamer heeft u via een schuifpui met toegang tot het ruime, zonnige balkon (ca. 9,2 m2) met heerlijk vrij uitzicht op de groene omgeving.

(het gehele appartement is voorzien van een moderne pvc-vloer met vloerverwarming welke in iedere ruimte apart te bedienen is.)

Bijzonderheden: - Instapklaar, uitstekend onderhouden 4-kamerappartement; - Gelegen op de 11e verdieping; - Appartement is voorzien van energielabel A; - Grotendeels voorzien van (zonne)screens; - Alle ramen en de schuifpui zijn voorzien van horren; - Moderne pvc laminaat vloer met vloerverwarming (per kamer regelbaar); - Ruim balkon aan zonzijde met aantrekkelijk, vrij uitzicht; - Privé parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder; - Riante berging; - Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren; - Algemene ruimtes worden verlicht d.m.v. de zonnepanelen op het dak; - Ondergrondse vuilcontainers direct naar het complex; - Servicekosten: € 234,30 per maand; - Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 291

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 291

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij