Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

GENIETEN VAN RUST EN COMFORT
Welkom bij dit comfortabele en goed onderhouden appartement, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en fijne woonomgeving. Deze woning biedt een prachtig uitzicht over de vijver en heeft een royale indeling met veel lichtinval. Laat je verrassen door de ruimte, het gemak en de praktische voorzieningen van deze unieke begane grond woning.

HOOGTEPUNTEN 
- Uitzicht: Dagelijks genieten van een rustgevend uitzicht over de vijver vanuit je eigen woonkamer.
- Veel lichtinval: Grote ramen zorgen voor een heldere en warme sfeer in elke kamer.
- Royale woonkamer: Ruimte en comfort vind je terug in de woonkamer
- Nette keuken: Uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap.
- Twee ruime slaapkamers: Flexibiliteit voor logees of een hobbykamer en er is een mogelijkheid voor het creëren van een derde slaapkamer. 
- Nette badkamer: Voorzien van een dubbel wastafelmeubel, ligbad, douche en toilet.
- Zonnig terras op het oosten: Een fijne buitenruimte die alleen de begane grond appartementen hebben.
- Eigen parkeerplaats en berging: Altijd een parkeerplek en extra opslagruimte. 

BENEDENWONING
Bij binnenkomst in dit appartement valt direct de royale woonkamer op, waar veel natuurlijk licht binnenkomt door de grote ramen. Het zonnige terras op het zuidwesten en is een groot pluspunt. Via de woonkamer betreed je het terras, hier kun je heerlijk buiten zitten en genieten van de zon. Omdat dit terras uniek is voor begane grond appartementen, biedt het een extra stukje buitenruimte dat je bij andere appartementen niet snel vindt.

De open keuken is modern en goed uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, een combi-magnetron, een koel-vriescombinatie, een vaatwasser en een afzuigkap. Hier kun je met plezier koken en genieten van de ruimte en het gemak.

De twee ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Bovendien is er de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren, wat ideaal is voor logees, een kantoor of een hobbykamer.
De badkamer is netjes onderhouden en beschikt over een dubbel wastafelmeubel, een ligbad, een douche en een toilet. Dit biedt alle gemakken die je nodig hebt voor een comfortabel dagelijks gebruik.

Er is een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw, zodat je altijd een plek hebt voor je auto en extra opslagruimte.

De ligging is ideaal. Dit appartement is rustig gelegen met uitzicht op een grote vijver en tegelijkertijd is er reuring. Denk hierbij aan wandelaars, schaatsers en de vele eenden, ganzen en volgens in de desbetreffende seizoenen. Dit appartement ligt gunstig t.o.v. de (niet vaak voorkomende) westenwind en de zon die 's ochtends op het terras schijnt. 

Diverse winkels bij winkelcentrum Emiclaer, het openbaar vervoer en andere voorzieningen zijn op loopafstand te vinden. Binnen nog geen kwartier fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort, waar verschillende winkels en restaurants te vinden zijn. Wandel langs de historische stadsmuren en ontdek wat Amersfoort te bieden heeft. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 444

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 444

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort

Wooninfluencers

Laden..